Overal toegang tot je software met Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop (voorheen: Windows Virtual Desktop) biedt een complete virtuele desktopervaring van Windows en Office, geleverd vanop Microsoft Azure. Het is de enige clouddienst die een volledige Windows 10-ervaring voor meerdere gebruikers mogelijk maakt en geoptimaliseerd is voor Office 365 ProPlus. ASPEX heeft Azure Virtual Desktop zelfs mee vormgegeven. Als Microsoft Gold Partner, zijn wij jouw ideale partner om Azure Virtual Desktop op te zetten!

Waarom Azure Virtual Desktop?

Zorgen rond onderhoud van hardware, software-updates en compliance behoren tot het verleden.

Om de implementatie van de Azure Virtual Desktop te vergemakkelijken heeft ASPEX Flowdesk gebouwd: een uniek all-in-one cloudplatform, speciaal ontwikkeld voor resellers en ISV’s. Dankzij deze oplossing neemt de implementatie van een Microsoft Azure-omgeving bij klanten slechts enkele uren in beslag. Een technische achtergrond is niet vereist, want achter de schermen word je continu geruggesteund door een ervaren team van Azure Architects. Kortom: dit is dé oplossing om jouw klanten een zorgeloze cloudinfrastructuur te garanderen.

Als Managed Services Provider, helpt ASPEX bij het uitrollen & schalen van Azure Virtual Desktop in enkele minuten, dat gebruik maakt van Windows 10 en Office 365, met ingebouwde beveiliging en compliance.

Micha Wets - Microsoft MVP

ASPEX bouwde mee aan Azure Virtual Desktop

1 jaar later, op Microsoft Ignite 2019 in Amsterdam blikken Yannick Dils, Cloud Solution Architect bij ASPEX, en Micha Wets, Technology Strategist bij ASPEX & Microsoft MVP, terug.

Tijdens de Microsoft Mechanics demo’s werden de eerste POC’s voor klanten opgezet.

Aan de slag met Azure Virtual Desktop?

ASPEX ondersteunt jouw team

Vul het formulier in en krijg een demo van Azure Virtual Desktop (voorheen: Windows Virtual Desktop). We nemen spoedig contact met je op.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

ASPEX verwerkt steevast jouw aanvraag binnen 24u.