ASPEX Blog

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in cloud computing en SaaS? Op onze blog vind je naast het recentste nieuws in de IT-sector ook praktische tips en inspiratie. Neem gerust een kijkje.

Cloud & IT
Samuel Dubrul

Waarom je als kmo de stap naar de cloud moet overwegen

Steeds meer bedrijven doen vandaag een beroep op de cloud om efficiënter samen te werken, applicaties op één plek te bundelen en data veilig en overzichtelijk te bewaren. Dat geldt ook voor kmo’s, want waarom wachten als de cloud meer voordelen biedt? Of sterker nog: onvermijdelijk wordt?

Lees verder »
Workplace of the future
Alysson

De ‘workplace of the future’? Mobiel werken in de cloud

Hoe de ‘workplace of the future’ er precies zal uitzien, weten we nog niet. Maar de huidige stand van de technologie geeft ons wel al een duidelijk beeld van welke richting we uitgaan. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat steeds meer bedrijven de klassieke kantoormuren slopen en voor open offices, meer telewerken en een cloudpakket kiezen. Omarmt jouw kmo al de toekomst?

Lees verder »
Workplace of the future
Kaj Gorremans

Haal meer uit Microsoft Teams (1/4)

Steeds meer bedrijven streven naar de New Ways of Working (NWOW). Maar wat houden die precies in? En hoe realiseer je ze? Zoals alle wegen naar Rome leiden, gaan er ook heel wat richting een moderne werkomgeving. Maar hoe ben je zeker dat je de beste afslag kiest? Onze GPS stuurt ons langs Microsoft Teams.

Lees verder »
Workplace of the future
Kaj Gorremans

Haal meer uit Microsoft Teams (3/4)

In dit derde deel zien we het groots: we nemen de functionaliteiten van Microsoft Teams onder de loep, en dat in combinatie met SharePoint en OneDrive. Door deze drie tools op elkaar af te stemmen, kan je je bedrijfsdatabase stroomlijnen en bestandsopslag verbeteren.

Lees verder »
Workplace of the future
Kaj Gorremans

Haal meer uit Microsoft Teams (4/4)

Wist je dat je Teams ook kan gebruiken om bepaalde workflows te automatiseren? Daarvoor hoef je slechts enkele applicaties te integreren. We geven je een reeks handige suggesties!

Lees verder »
News
Maarten Bovée

De 4 opmerkelijkste trends van CES 2020

Wie benieuwd is naar de nabije toekomst, ziet op het Amerikaanse CES – de Consumer Electronics Show – zijn wens in vervulling gaan. De jaarlijkse technologiebeurs in Las Vegas is een hoogmis voor al wie met technologische innovatie bezig is. Elk jaar tekenen er grote en kleine bedrijven van over de hele wereld present om hun recentste tech-ontwikkelingen voor te stellen. Een terugblik in 4 opmerkelijke trends.

Lees verder »