Met je bedrijf overstappen naar de cloud

Het cloud adoption framework van ASPEX helpt klanten om een eenvoudige en duidelijke visie te krijgen op hun Azure cloud journey.

Het framework start met een duidelijke strategie en bevat gedetailleerde informatie. Onze ASPEX Cloud Readiness en andere assessments leiden naar de vooropgestelde doelen via een vooraf gedefinieerd cloud adoption pad.

Wij gebruiken ons cloud adoption framework om alle afdelingen binnen een bedrijf te betrekken bij de cloud journey.

Waarom zou je naar de cloud migreren?

De cloud levert fundamentele voordelen die organisaties helpt in de uitvoering van verschillende bedrijfsstrategieën. Hierdoor werkt je bedrijf snel en flexibel, bespaar je kosten en verken je nieuwe markten.

Deze beslissing is van C-Level niveau maar ook de technische teams spelen een belangrijke rol in de organisatie.

Een goede planning is essentieel.

work, typing, computer

Zorg voor een soepele migratie van jouw data met het Cloud Adoption Framework van ASPEX

Waarom overstappen naar de cloud? Welke resultaten wil je behalen? En hoe stel ik een business case op die alles rechtvaardigt?

Het kiezen van een juist eerste project is de sleutel tot success. Onze Azure architect faciliteert dit C-Level process.

ASPEX creëerde Azure landing zones gebaseerd op best-practices. Deze azure landing zones vormen de perfecte basis voor de effectieve migratie. Vergelijk het met de fundering van een gebouw. 

Het project wordt te allen tijde door ASPEX opgevolgd en de scope wordt bewaakt.

Onze cloud support engineers en architecten blijven bereikbaar, dankzij onze ASPEX Managed Services.

Waarom kan een cloud journey interessant zijn voor uw bedrijf?

De weg naar de cloud

Planning

Na het bepalen van de strategische doelen, maken we samen met de technische teams een planning. Hiervoor gebruiken we het het ASPEX Cloud Readiness Assessment.

ASPEX neemt het voortouw in de architectuur, procesplanning, mogelijke valkuilen en scope bepaling.

Het readiness assessment zorgt voor de blauwdruk om succesvol te zijn en bouwt verder op bestaande best-practices. De technische teams worden nauw betrokken in de assessment workshops zodat zij een snelle doorstart maken inzake de cloud adoption.

Ready

Er is een akkoord over de blauwdruk. De technische teams van ASPEX en de klant zijn nu klaar voor de cloud adoption.

Met onze Azure Landing zones verzekeren we onze klanten uniformiteit en flexibiliteit.

Adoption, migration & innovation

We staan nu aan de basis van een goed cloudbeleid.

ASPEX bewaakt de scope door middel van projectmanagement. Plannen kunnen indien nodig worden bijgestuurd. Uiteindelijk volgt de Go Live waarbij monitoring cruciaal is.

De scope van het lopende project wordt bewaakt zodat we de beoogde doelen bereiken.

Een goed beheer van jouw Azure omgeving is de sleutel tot langdurig succes. Om mogelijke bedrijfsrisico’s uit te sluiten, zoeken we naar de technische oplossingen voor specifieke bedrijfspolicies en compliancyregelgevingen.

Het monitoren, opvolgen en bijwerken van de opgezette omgeving behoren tot de kerntaken van een goed beleid. De ASPEX Managed Services zorgen ervoor dat je als bedrijf hiervoor op een betrouwbare partner kan rekenen.

Redenen om de stap naar de cloud te zetten

Kostenbesparend

Schaalbaarheid

Naar aanleiding van bedrijfsovernames of fusies

Einde ondersteuning voor bedrijfskritische toepassingen

Maak de overstap naar Cloud Computing

ASPEX verzorgt jouw migratie

ASPEX levert gecertifieerde Azure expertise met een persoonlijke touch. Wij denken graag mee met jouw business en hebben kennis van de opgezette infrastructuur en applicaties. Hierdoor verzeker je jezelf van een gegarandeerde kennis. Verdergaand op onze bestaande ervaringen, bewaken we de gezondheid van je cloud omgeving waaronder performantie, security, backups, enz… Indien nodig kunnen gepersonaliseerde monitors opgezet & opgevolgd worden. Wil je jezelf verzekeren van continue opvolging dan is ook dit mogelijk dankzij onze 24/7 service.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

ASPEX verwerkt steevast jouw aanvraag binnen 24u.