Desktop as a Service gebruiken binnen (en buiten) je bedrijf

Veilig werken vanop afstand

Om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, werden heel wat bedrijven gedwongen tot telewerk. Het resultaat? Een gezonde balans tussen telewerk en het bedrijfskantoor als sociale ontmoetingsplek. Het wordt stilaan een nieuwe norm. Heb je een draagbare laptop, dan vormt pendelen tussen beiden geen enkel probleem. Beschik je daarentegen over een vast (desktop) exemplaar, dan is dit minder evident. Over en weer sleuren is geen optie.

Bestaat hier een oplossing voor?
Maak kennis met Desktop as a Service.

Wat is Desktop as a Service en waarom zou je het gebruiken?

Desktop as a Service is een virtuele werkplekoplossing, waarbij je vanaf de cloud inlogt op jouw desktop. Om het even waar, en op eender welk toestel. Je werkplek beperkt zich niet meer tot de locatie van je desktop, en je hebt alle bedrijfsapplicaties overal bij de hand wanneer je maar wil.

Waarom Desktop as a Service in jouw bedrijf integreren?
ASPEX werkt met het Microsoft Azure platform. Geen enkel ander platform investeert meer in databeveiliging.

Voordelen van DaaS:

Voor welk type bedrijven is Desktop as a Service een must?

Werk flexibel en zorg voor een professionele implementatie van Microsoft Azure door ASPEX

ASPEX is al jarenlang vaste partner van kmo's in België

Een nieuwe tool die je bedrijf naar digitalisering leidt, klinkt mooi. Maar hoe integreer je die tool binnen je bedrijf? Als kmo zonder technische achtergrond is dat niet simpel. 

Gelukkig zijn wij al meer dan 15 jaar bezig met het virtualiseren van desktops en applicaties voor bedrijven. Ben je op zoek naar een zorgeloze implementatie van Microsoft Azure als Desktop as a Service platform, dan is er maar één adres.

Een implementatie door ASPEX omvat:

Werk veilig en flexibel, waar en wanneer je maar wilt

ASPEX verzorgt jouw installatie

Vul het formulier in. Kaj, onze Microsoft Azure-specialist, neemt spoedig contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

ASPEX verwerkt steevast jouw aanvraag binnen 24u.