Azure Virtual Desktop snel opzetten doe je met Flowdesk

Stel je voor: jouw eigen Azure Architects, experts die niet alleen over de performantie en veiligheid van je cloudinfrastructuur waken, maar zo’n systemen ook implementeren bij jouw klanten. Wel, dankzij Flowdesk is dat niet langer een illusie. Dit cloudplatform voor resellers en ISV’s laat toe om eenvoudig Azure Virtual Desktop- en Azure-omgevingen bij klanten op te zetten. Er is geen technische kennis vereist!

Waarom gebruik maken van Flowdesk?

Tijdbesparend & snel inzetbaar

Flowdesk is een uniek all-in-one cloudplatform, gebouwd door ASPEX en speciaal ontwikkeld voor resellers en ISV’s. Dankzij deze oplossing neemt de implementatie van een Azure Virtual Desktop– of Microsoft Azure-omgeving bij klanten slechts enkele uren in beslag. Een technische achtergrond is niet vereist, want achter de schermen word je continu geruggesteund door een ervaren team van Azure Architects. Kortom: dit is dé oplossing om jouw klanten een zorgeloze cloudinfrastructuur te garanderen

ASPEX als pionier

Onze experts stonden mee aan de wieg van de ontwikkeling van Azure Virtual Desktop op de Microsoft Redmond Campus. We kennen dus niet alleen de oplossing door en door, maar ook de mensen erachter. Flowdesk werd volledig door ASPEX zelf ontwikkeld, voor resellers en ISV’s. 

Aarzel niet om Flowdesk te verkennen: we zijn er van overtuigd dat Azure Virtual Desktop, de enige cloudoplossing die een full-scale Windows 10-ervaring garandeert, in de komende jaren dé game changer wordt voor het Nieuwe Werken.

Bouw sneller de cloud-omgeving die jouw klanten nodig hebben

Flowdesk is dé tool om dit te realiseren

Vul het formulier in en moderniseer jouw deployment. We nemen spoedig contact met je op.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

ASPEX verwerkt steevast jouw aanvraag binnen 24u.