Managed IT Security Services

Hackers werken al lang niet meer op donkere zolders.
Het zijn ondertussen bedrijven geworden waar hackers als gewone werknemers aan de slag zijn, met een HR afdeling en net zoals elke andere werknemer te behalen jaardoelstellingen.
Hun enorm efficiënte customer service afdeling zorgt er zelfs voor dat na betaling van de ransom alles wat gehackt werd terug werkt zoals het hoort… 

Het is duidelijk dat hackers professioneel te werk gaan en bepaalde marktsegmenten gericht aanvallen. Denk maar aan de grootschalige ITXX problemen in juli 2021 met een grote impact op de Belgische interim- en dienstenchequesector.

cyber security, protection, technology-3400657.jpg

Hoe beveilig je je als bedrijf tegen malafide aanvallen?

Vaak hoor je dat de werknemers zelf het grootste probleem zijn: de werknemer gaat laks om met paswoorden of klikt op een onveilige link… Maar ook de meest ervaren IT’er met veel kennis van zaken loopt soms in de val.

Zolang we echter blijven zeggen dat de werknemer de ‘weakest link’ is missen we vaak wat we op technisch vlak kunnen realiseren om ons bedrijf en onze werknemers op vlak van security te ondersteunen.

Hoe helpt ASPEX?

coding, computer, hacker-1841550.jpg

Binnenkort lanceren wij een volledig pakket van diensten op maat van ’kmo’s en ISV’s.

Nu al info ontvangen?

Op 23 september spreken we op de Antwerp Ransomware Protection Summit over de best practices en oplossingen om je als bedrijf zonder zorgen te beschermen tegen cyberaanvallen en aanvallen met ransomware.