Onze cloudoplossingen voor enterprises

Of je nu al volop geniet van de voordelen van de cloud of hoognodig de eerste stappen zet richting digitalisering: de minimalisatie van je kosten én optimalisatie van je IT-infrastructuur blijven fikse uitdagingen.

Om die uitdagingen het hoofd te bieden heb je een partner nodig die strategisch meedenkt, die waakt over je kostenefficiëntie én die lang na die eerste implementatie beschikbaar blijft voor support en advies.

 

ASPEX kan deze partner voor jouw bedrijf zijn!

 

Hoe we onze beloftes nakomen

Target in the cloud

Kennismaking

Alles begint bij een kennismakingsgesprek, waarbij we nagaan wat de specifieke uitdagingen zijn van jouw bedrijf en medewerkers.

 
Wrench in the cloud

Optimalisatie

Daarna kijken we onder de motorkap van je bestaande IT-infrastructuur. Waar zijn er opportuniteiten om te gaan optimaliseren? Hoe kan de architectuur verbeterd worden? Onze focuspunten daarbij: kostenefficiëntie, maximale performantie en maximale beveiliging.

 
Pointer in the cloud

Roadmap

Vervolgens tekenen we een roadmap uit voor jouw digitaliseringstraject. Daarbij houden we rekening met de specifieke noden en wensen van jouw medewerkers.

 
Around the clock

Opvolging

Ook lang na de implementatie houden we ons partnerschap in ere: met change management, opleidingen via Aspex Academy, en 24/7 support.

 

Wil jij ontdekken hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jouw business nog sneller kan groeien, en ondertussen jouw cloud infra kosten kunnen dalen, zonder aan performance te verliezen?

Contacteer ons voor een gratis assessment van jouw cloud infrastructuur!