Over ASPEX

Specialist in cloudoplossingen

Als gespecialiseerd IT-bedrijf assisteren we bij ASPEX al meer dan 15 jaar lang bedrijven bij de migratie van hun systemen naar de cloud. Application hosting, Desktop As A Service en SaaS zijn voor ons een tweede natuur. Klanten kiezen bewust voor de combinatie van onze drie troeven: ervaring, flexibele partnerships en een transparant aanbod. 

Samen naar een digitale toekomst

Onze missie? Bedrijven omvormen van een logge firma tot een flexibele – en efficiënte – organisatie. Een klassieke IT-infrastructuur brengt heel wat beperkingen met zich mee: gegevens die op een lokale server worden opgeslagen, dreigen bijvoorbeeld voorgoed verloren te gaan bij een defect.  Ook wanneer je als bedrijf nieuwe applicaties wilt installeren, ben je niet zeker of die wel altijd met je lopende systeem integreren. De cloud past hier een virtuele mouw aan.

De kracht van ASPEX

Partner-in-crime

Bij ASPEX gaat onze dienstverlening verder dan het hoogstnodige. Ook lang na de implementatie houden we ons partnerschap in ere. Onze aanpak is allround. Moderniseren met je bedrijf, dat doe je niet alleen.

Oplossing op maat

Onze cloud-oplossingen zijn steeds op maat van jouw bedrijf. Simpelweg omdat elk bedrijf andere noden, eisen en verwachtingen heeft. Jouw IT in de cloud: dat is zorgeloos genieten.

Tony Sleeckx over ASPEX

Ons parcours

2002

ASPEX start als hosting-afdeling bij SD Worx. 

2002

2005

ASPEX stelt partnersoftware online ter beschikking via eigen datacenters.

2005

2008

Wolters-Kluwer koos voor ASPEX als ISV-partner. Een van onze eerste grote klanten, die tot op de dag van vandaag nog steeds een partner van ons is. 

2008

2012

ASPEX bestaat 10 jaar. De Microsoft Azure technologie wint aan belang. 

2012

2017

ASPEX wordt door Microsoft uitgenodigd om mee na te denken over wat later WVD zou worden.

2017

2020

ASPEX wordt ALLOcloud most innovative company. Een mooie bekroning van ons harde werk!

2020

2021

ASPEX behaalt het Windows Virtual Desktop Advanced Specialization (WVD) certificaat.

2021

Digitaal passioneel team

Ceulemans Nick

Hosting Infrastructure Engineer

De Ridder Arlette

Partner Account Manager

Vanden Eynde Benedikte

Marketing Officer

Laenen Davy

Hosting Infrastructure Engineer

Maréchal Wim

Hosting Infrastructure Engineer

Peeters Ward

Hosting Infrastructure Engineer

Vanschoenbeek Tim

Change Manager/ Security & Data Protection Officer

Aspex is een product van Trustteam.

Sinds november 2021 is Aspex deel van Trustteam. Trustteam is een gerenomeerde IT-partner uit Kortrijk en is welgekend in de regio. Als one-stop-shop heeft Trustteam een totaalaanbod qua IT-diensten. Van hardwaretelefonie tot een eigen redundant datacenter. 

Een stabiele IT partner die u de nodige performantiecontinuïteit en stabiliteit kan garanderen, is  een must. Dezelfde partner dient ook mee te denken met u, zodoende u de focus kan leggen op uw core-business. Trustteam staat paraat om u, samen met 4500 tevreden klanten, te ontzorgen van uw IT-zorgen. Van Start-up, vrije beroeper tot middelgrote onderneming.

Trustteam biedt een oplossing in cybersecurity met verschillende soorten audits, Next Gen antivirus, firewall en constante monitoring. Dit alles zit omvat in ons ProMoni verhaal. Een totaalbeeld van IT-security. Daarnaast bieden wij ook cloudoplossingen met ons eigen redundant datacenter en online backup diensten. Ook Voice over IP telefonie is een van ons speerpunten. Voipplay is een volledig zelf ontwikkelde telefonie oplossing in de Cloud. Ook administratieve software zit in onze portefeuille. Zo hebben wij met MyZen en Zensoft een volledig geïntegreerde flow van facturatie tot boekhouding. Daarnaast zijn wij ook de #1 reseller van Exact Online.

Overstappen naar de cloud?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.