Onze cloudoplossingen voor Enterprises

Of je nu al volop geniet van de voordelen van de cloud of hoognodig de eerste stappen zet richting digitalisering: de minimalisatie van je kosten én optimalisatie van je IT-infrastructuur blijven fikse uitdagingen. Om die uitdagingen het hoofd te bieden heb je een partner nodig die strategisch meedenkt, die waakt over je kostenefficiëntie én die lang na die eerste implementatie beschikbaar blijft voor support en advies.

Succes begint met een heldere planning

Hoe verloopt het traject?

conference room, table, office

Kennismaking

Alles begint bij een kennismakingsgesprek, waarbij we nagaan wat de specifieke uitdagingen zijn van jouw bedrijf en medewerkers.

Optimalisatie

Daarna kijken we onder de motorkap van je bestaande IT-infrastructuur. Waar zijn er opportuniteiten om te gaan optimaliseren? Hoe kan de architectuur verbeterd worden? Onze focuspunten daarbij: kostenefficiëntie, maximale performantie en maximale beveiliging.

Roadmap

Vervolgens tekenen we een roadmap uit voor jouw digitaliseringstraject. Daarbij houden we rekening met de specifieke noden en wensen van jouw medewerkers.

Opvolging

Ook lang na de implementatie houden we ons partnerschap in ere: met change management, opleidingen via ASPEX Academy, en 24/7 support.

conference room, table, office

Wat bieden wij aan?

Kostenefficiënte cloudoplossing

Maximaal stabiele IT-infrastructuur

Begeleiding op technisch vlak en 24/7 support

Change management en opleidingen

Jouw business laten groeien?

ASPEX begeleidt jou tijdens het gehele traject

Vul het formulier in. We nemen spoedig contact met je op.

Vraag een gratis assessment aan

ASPEX verwerkt steevast jouw aanvraag binnen 24u.